ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, September 6, 2011

dilema yang dah setel pun sebenarnya

skrg asal weekend jer mesti jem kan? kalau tak open house, kenduri kawin, kalau tak kenduri bertunang. this weekend my kazens hudzaifah (we call him jepah) nikah dengan tunangnya kat perlis. aku tak ikut menghantar coz jauh sangat lagipun alan belum betul2 sihat and leceh nak bawak budak kecit travel jauh2. lagipun bajet lari taknak susahkan jepah book hotel kat sana. huii banyak sungguh alasan. tapi dah promise dengan dia akan datang tolong kat belah kami kat selayang. bertunggu tangga kat sana pun takpe. at the same time my very dear fren oyien also akan kahwin kat kluang on the same day that i promise jepah to help. so, aku pun tukar plan nak pergi belah husband oyien kat temerloh on 24th.

SUDDENLY kelmarin masa gathering kat rumah ayahngah baru diberitahu yang my other kazen farhana (yang dalam gambar raya tuh) nak bertunang. alahai. cemana nih? i know i shud probably prioritize my family than frens BUT oyien has been very helpful thru my wedding days. she even accompany me in my house knowing that adik2 ku ntah kemana masa tuh. u all will be patting my back if u knew what i have been thru throughout my wedding preparations, malam sebelum nikah oyienlaa peneman aku, malam selepas nikah hanya aku dan alan dirumah ini. ahh, cerita lama...

but the main point is i really want to return her favor. i dun wanna miss her wedding. plus i miss her since she moved back to kluang 3 years ago. so, farhana kak olin sorry sangat tak dapat sama2 meraikan pertunangan farhana tapi kak olin janji i'll be helping everything that i cud for your wedding k. in 4 years. lambat lagi. by that time ariana pun dah boleh tolong sama. hehe.

oyien, here i come!!!

No comments: