ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Saturday, September 11, 2010

ayomat...geset...GO!!!

aku dah amik cuti hari selasa lagi...kan aku dah bagitau kat melaka banyak keje nak buat...lepas sahur kitorang terus gerak balik melaka...babah ariana sorang jer mandi, yelaa...dia kan nak drive...kang ngantuk payah lak kang...ariana tukar pampers jer...sampai melaka nanti baru makan n mandi...mummy pun 2x5 gak, hiks...well, keje2 yang kitorang buat tuh tak dapek nak amik gambar...kata dah sibuk, mana der masa nak snap2 gambar bagai kan? so, nih gambar kitorang on d road nak balik kampung!!!


..:: after subuh : jalan tak jam pun tau ::..


..:: driver yang dah mandi ::..


..:: ariana kena strap kat blakang...kasi dia can sambung tido ::..


..:: muatan overload...dah tak muat boot, jadi peneman ariana kat seat blakang...hehehe ::..


..:: jawoh lagi tuh ::..


..:: muka tak mandi takleh tunjuk...malluuu ::..


..:: matahari pun baru bangun tau ::..


..:: keluar tol ::..

..:: hoorayy...dah sampai ::..




No comments: