ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Saturday, September 11, 2010

projek raya @ melaka

kat melaka kami ada bilik sendiri...best sebab my mil very considerate buat bilik tambahan baru (renovate) sebelum kami kawin...mengikut spesifikasi aku lak tuh...hehehe...so, aku dah plan dari sebelum puasa lagi nak mencantikkan bilik tuh...nak kasi ceria sikitlaa...aku plan nak cat n tampal art sticker as feature wall...projek ni makan masa gak coz it take us 2 kali balik kampung baru dapat siapkan...ni pics on the projek...


sebelum disolek


oopppsss...


budak nih pun sibuk sama...(takde sapa nak jaga dia)...background : atok ariana pun tolong...



orang kuat projek...hijau : tema hari rayalah konon...


lepas siap mengecat...tunggu...ada special nih...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadaa!!!! after siap mekap, macam bilik pengantin tak?...hehehe...


projek tamat


No comments: