ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, November 16, 2011

5th Anniversary Giveaway

this entry is specially for ayu and khairy sempena anniversary mereka yang ke-5.






1. ucapan ROMANTIS pada ayu dan khairy:






to the most beautiful couple i've ever known. with 2 boys of your own.


your wonderful love for each other are transparently shown.


may it last your lifetime through, until the grey hair grown.






p/s : amacam? ada harapan menang tak? :P

p/s/s : harini pun anniversary aku yang ke-4

5 comments:

ayu said...

HAPPY ANNIVERSARY ALIN & ALAN!!

moga korang sentiasa bahagia selalu ye...n dikurniakan anak yang ramai!! hehe...

btw, thankssssss..so sweet wish ko tu..

ashra said...

so sweet =)
gud luck ye...

arLene said...

ahaha. sweet ker? spontan jer kot. tak retila nak jiwang2. camni pun oklaa kan. tapi ayu, nih ikhlas nih wish ayu n khairy hepi anniversary. bukan semata2 nak masuk GA jer. hehehe

orange girlz said...

hepi anniversary akk...mge bhgia disamping alang yg sengal tu...hahaha..

ayu said...

dear alin,
congratsss..terpilih salah seorang daripada pemenang GA ayu..
emel atau PM ayu kat fb je pun ok, nama, alamat n no tel utk sessi pos hadiah kay!!