ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, April 3, 2012

ni dia gambaq2 nyaa...

rombongan mak datin ke keramat mall

dah sampaiii...

some deco outside the hall...gambar2 pengantin masa kecik, comel jer...

keramat mall hall...cantik kan? ada 2nd floor untuk letak table gak...

pengantin tak brapa nak baru...huhuhu

ini jelaa yang dimakannya...nasi taknak!!!

jemput makan paklang...

pengantins....

the altar

siap ada dance performance by children

nak join sama ker yana?

opah wa n opah chik - adik2 opah ai :)

mak yong - makcu - pejai - wife (lupa lak nama eh) - maktam

our BIG family - ni my mom side jer, itupun bukan semua ada...

me n makcu aka "mama" yana

my atok - me - maklong (all d way from penang) - mak shila (my mom's stepsister, my age so aku panggil shila jer...huhuhu kong ajor)

atok n anak2...ada 2 lagi yang takde

opah ai...opah comel jer malew malew nak bergambar...hehehe

ariana - me - my sisters : fina - zana - fatin

No comments: