ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, April 17, 2012

seronoknya balik kampung babah. leh main puas2. tak makan, tak tido siang pun takpe. tapi malam siapla mummy n babah nak melayan kita ngigau.

peace yo!

haip, nak kutip apa tuh?

larilaa puas2. kat KL tak dapat nak bebas gini...

bincang apa tuh? ooo...tengok daun semalu...

laman atok yang luas. takde kucing maka takde taik kucing. nak golek2 atas rumput pun boleh.

laman atok banyak pokok, cuma tak tersusun jer. tapi yana tak kisah...

rumah atok dah kena extend beberapa kali. bilik mummy n babah pun baru buat khas sebelum diorang kawin. tu pasal mummy perasan kata dia menantu kesayangan. hahaha.

ni kazens yana. walaupun semua dah sekolah, yana ok jer join diorang main. nampak tak nenek yana tgh bakar sampah kat hujung tuh? kat situ atok bela ayam dalam reban untuk masak rendang raya nanti. :)

babah baru setel tolong atok mengecat. kaler tak tukar. refresh ajer.

baby pun tido meniarap macam yana...

p/s : happy birthday babah. ini schedule entry. sekarang mesti kita ber3 tgh happy2 keluar. petang kang nak gi tengok adik thru 3D scan. nanti mummy share gender adik yana ngan aunty2 semer k.

4 comments:

Fafau de Craft ( Zana ) said...

sonot kan blk kg..anak bebas main kt halaman umh mak...merdeka sgt mereka time nie.. :)

arLene said...

haah zana, mak2 diorang pun bebas nak berehat...huhuhu

ashra said...

Hepi bermain ye..smpi tido kepenatan.hehe
Update ek gender bb and 3d scan tu

arLene said...

hi ash, blog sunyi jer mesti bz kan? memula tido pengsan pastu yana ngigau malam tuh. adoiyai. kita dah update tapi gambar later k.