ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, April 16, 2012

visiting baby amani

one day before pertabalan agong, noni my bff dah pun selamat melahirkan seorang baby girl after sakit contraction dalam 12 jam. syabbass bety. normal. 3.3kg. named amani. seketoi ja nama dia. katanya senang nak panggil, nak marah pun senang. eh, dah ada plan nak marah2 anak yer...anyway, the timing is just right and we went to visit baby amani n noni that was discharge from the hospitals on the public holiday. noni n baby duk dalam bilik so, aku pun lepak dalam bilik jelaa...sian alan duk menahan kantuk kat hall...nak pejam mata, ada tetamu lain pulak...ariana ada geng bermain, buat hal dia jelaa...so, this is her new baby...enjoy the pic...


AMANI - ketenanganku

amani n aunty alin...

us n our doters n baby in the bum (noni, cantik tak tudung ko aku design nih? :P)

n of cos...kakak yana

2 comments:

MamaAirell said...

tudung noni tu yang aku tak tahan.. kenapa mesti polkadot...hehehe

arLene said...

ahaha...sajer jer...penat woo aku lukis...hehehe