ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Sunday, May 15, 2011

another week goes by....

phew, what a weekend...hahaha...actually takde apa pun. on saturday pegi visit 1 of my best fren that just give birth last week. then petang we should go to our neighbour's doter's wedding but ariana pulak tido. tak sampai hati nak kejut after i force her to follow me earlier that day. so, i cooked instant pasta for me n ariana as alan pulak nak makan megi jer. malam tuh 3 beranak yang kebulur nih pegi rumah my mom to eat dinner. haha pemalasnyer bini alan. then on sunday my kazen pulak nikah. we manage to see the solemnization at the masjid n then head to her aunt's house where the food was served. sedapnyer....lama tak makan masakan rumah yang best camnih. oh, pegi rumah my mom tuh goreng telur jer coz datang adhoc plus my mom masak simple jer aka sayur which alan tak makan. memang sajer tak bagitau taknak susahkan dia. lagipun nak bawak ariana jumpa aunty2 n nenda jer niat asal kitorang. (ehem)

then shoot pegi rumah ayahteh kat kajang to visit my tokwan. kesian tok dah 2 hari tak sihat. tak lalu makan. demam kejap naik, kejap kebah. tadi tgk dia pun dah uzur sangat. he's 90 tau. i'm thankful i still have atok. atok dapat tgk ariana. dia nangis. dia kata dia tak lalu makan. well, ramai datang tadi n advise him to eat at least sikit so that dia boleh makan ubat, n get well soon.

as for tomorrow, i have to work as half of the office is taking leave. hmmmph...or shud i take emergency leave? alaa...keje tak banyak pun tapi malasnya nak menjawab call bagi pihak orang2 yang cuti nih. alan lak ada sambutan hari guru. tema merah biru. dia pakai biru coz takde baju merah. hmmmm....shud buy him one, dontcha think? tuesday plak me n the girls had a girls day out plan...yehoooo....lama tak jumpa...ingat nak karok tapi ada orang tuh kan dia kata dia dah bosan karok. well, SAPA SURUH KO KAROK TAK AJAK KITORANG? tak kira. ikut majoriti yer...

p/s : gambar ada tapi tak cantik coz my kamera tak bekerjasama dengan baik. maybe after i get it from the others eh

No comments: