ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, May 6, 2011

PUAS!!!

pernah tak korang marah sangat kat orang tuh rasa macam nak marah,
tengking kaw2 depan muka dia pastu korang mesti nak orang2 sekeliling sokong korang kan?

TAPI, sebab kengkadang kita terpikir, macamana kalau benda tuh jadi kat aku?
and korang taknak kerna bad karma/tulah/roda pusing/whatsoever,
korang takleh laa nak lepaskan marah.
well, lepaskan marah kat blog tak dikira eh.

so, korang pun macam makan hati cicah sos sikit demi sikit sebab pendam perasaan.
pernah tak?
well, aku pernah.
and bangun pagi tadi aku rasa relieve sangat.
rasa macam keluar semua apa yang aku pendam.
nak tau rahsianya?

bukan...bukan yang awak maafkan semua orang sebelum tido tuh...
itu tak jalan ngan aku...
tapi cara nih aku tak tau camna nak trigger. cuma aku boleh cakap memang puaslah!!
aku.....






MIMPI!


aku mimpi aku marah2 dia, tengking kaw2, siap gaduh2, dia nangis, orang semua sokong aku.
dan sekarang aku dah tak marah dia dah.
aku kira setellaa.
eh, tapi dia tak tau aku memendam rasa.
tak kisahlaa.
janji aku tau aku dah rasa

BEBAS...

2 comments:

Nur a.k.a admansyah said...

udah udah ler tur..

meh kite celebrate Mother's Day lak!

Happy Mother's Day utk awk & saya serta... semua ibu2 di luar sana!!!

arLene said...

hehe. somehow marah kena lepaskan kalau tak boleh jadi tak betul. anyway, happy mother's day to you too...