ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, May 30, 2011

untuk bebudak smkcs sahaja.

korang, bila kita nak jumpa nih. rindulaa nak jumpa. plan punya plan asyik tak jadi jer. aku paham, memasing ada komitmen. coz aku pun sama. betul orang kata. dah kawin nih lain. nak kena consider husband, anak, family. kalau ada peluang, memang aku nak melawat korang. aku suka jer lepak2 rumah orang nih. i mean potluckla. bukan datang kosong. dun worry. hehe. borak2 makan2 borak2 lagi. nak cukupkan korum kemain susah. kengkadang 3 on, 3 tak dapat pulak. nak plan satu hal pulak. kengkadang agenda punyalaa banyak sampai tak tau yang mana nak buat. ada yang nak karok, ada yang nak tengok movie, ada yang nak window shopping, ada yang nak chill di rumah sajer. tapi kalau tak ikut selera janganlaa sentap2. mana2 pun no hal, janji jumpa. bukan korang, akulaa.




mungkin ada yang tak kisah tak jumpa kengkawan pun takpe. tapi aku kisah. bagi aku family n kawan sama2 penting. korang jelaa kawan aku bergumbira. tengok, sampai aku buat custom made calender letak gambar korang tau. (sory maya, gambar ko takde coz masa tuh ko sampai lambat) bukan sebulan, dua bulan lagi tau. nih lusa dah nak masuk june. tinggal besok jer nak tenung gambar korang nih.






seee...aku sanggup letak gambar tombam tau...





seee....apa? taknak jumpa? nak sentaplaa...waaaa...



No comments: