ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, February 22, 2011

cuba cari benda tak brapa nak tersembunyi






this is currently my screen right now. nampak tak apa yang peliknya? haah. aku tgh admire godek2 blog sendiri, tetiba baru perasan "we have been married for 3 months plus" eh, mana pegi lagi 3 tahun tuh. laa salah setting rupanya. terkejut plak dah ada anak setahun tapi kawinnya baru 3 bulan?! erkkk...saya bukan begitu yer...nih tgh bz nih ntah bila dapat update. hmmm...makin tgk layout pink polkadot nih makin jatuh chenta plak. now memang tgh obses ngan polka dots. banyak gaklaa barang2 (mostly bajula) bercorak polka dots. nanti bila sempat aku update pasal collection polka dots aku yang tak brapa mahal pun tuh k. isyhh...cantiknya blog aku nih...hehehe (pengsan!)


haa..tuh feature baru tuh...nampak tak sticky note gambar ariana tuh. aku baru jer install tadi. senang sket nak ingat keje2 yang tertangguh. ni kalau IT detect nih kena remove nih. takpe, aku dah pikir dah alasan apa nak bagi. BOS SURUH LETAK SEBAB SAYA PELUPA. boleh gitu?

No comments: