ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, February 14, 2011

weekend bits

last saturday alan ada kelas tambahan for upsr. maka aku menjadi surirumah sepenuh masa. taking care of ariana, masak, laundry, kemas rumah. then alan balik, makan, layan raja lawak ulangan, mari tido beramai2. malam tuh alan ajak gi tengok pakcu aku perform live band kat bangi kopitiam, ampang. pakcu aku memang selalu perform. ikat kontrak ngan bangi kopitiam so dia ada jadual dia. kengkadang dia perform kat branch ampang, kengkadang kat batu caves, sometimes kat bangi.
budak ini sangat happy sebab jap lagi nak keluar
singgah pasaraya jap beli groceries. cer tgk lam bakul tuh apa yg kita beli...siap gerak2 lagi tuh...

alahai yana...ko sengih2 ngan cashier tuh pun bukan leh dapat diskaun...

pakcu aku main gitar base. sapa rajin, gi la kat sana...lagu2 yg diorg bwk sgt best ko mesti goyang punya. kalau tak goyang vontot, mesti goyang kaki. confirm! ampang branch every saturday...

babah mana yana? tuh babah! ariana kemain berjoget lagi...nantilaa bila free aku upload video...

a korean couple enjoying the gigs...eh, anak sapa ngan dorg tuh??!!! alan!!!!
masuk jer keta terus ketiduran...penat!
************************************************************************************

Happy 80th birthday atok!

on sunday atok buat kenduri doa selamat. sempena umurnya mencecah 80 tahun. oh, ni atok sebelah mak. kuat lagi. leh lagi drive jauh2 balik rembau n naik motor gi kaypor.

ariana yang mengantuk giler tapi takmau tido coz jakun orang ramai

dengan "adik" ariana

hub with my kazens and uncles

relatives

me n the superstar

fina, zana and atok

No comments: