ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, July 8, 2011

Awak Suka Saya Tak?



this morning aku bukak blog kak melur jelita. frust giler bila kak melur kata ASST habis kat part 99 sebab endingnya akan disambung dalam novel yang bakal dipublish tak lama lagi. Alhamdulillah murah rezeki kak melur tapi akulaa yang gelisah tak tentu hala nak menunggu sambungan ASST nih. sehari tak baca rasa tak lengkap. siap berangan2 pasal hilman yong and intan zulaikha. taknak elaborate ASST nih pasal apa coz better korang gi baca sendiri lagi syiok. baca pastu kak melur rajin upload gambar2 yang membuatkan kita takyah susah2 nak imagine camna environment citer tuh. dahlaa hero hensem, heroin cantik, suasana pun tenang jer kat tepi pantai kat terengganu. naik kuda, ada air terjun, isyhhh...bestlaa...bacalaa sendiri...ai nak berangan2 nih...huuuu...

No comments: