ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, July 5, 2011

erkkkk tanda seru kali 3

saya dah buat salah hari ini titik tapi saya tak rasa bersalah titik sapa suruh dia yang block keta saya titik dia patut tahu risikonya kan tanda soal jadi bukan salah saya kalau saya tolak keta dia pastu keta dia tercalar kena no plat keta orang kan tanda soal dan tanda seru tapi rasanya takde sapa yang tahu titik tengahari nih baru dia tahu kot sebab walaupun dia block keta orang koma dia tak sedar diri nak alihkan keta dia awal awal pagi titik

2 comments:

ashra said...

hehe.suka..

kitaorang pun sama.pernah ada 'samdol' leh block parking kat mall.terang2 kitaorang tak le kuar.die parking depan2 kete kitaorang..announce banyak kali tu.last2 kete sebelah yag kuar,dgn susah payahnye hubby mengeluarkan kereta..sejam lebih menunggu!

ada lah* penangan yang sempat kitaorang bagi.haha

arLene said...

tulaa.menyusahkan orang.lama dah dia buat perangai tuh. then pagi nih tak nampak langsung keta dia.hehehe