ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, July 6, 2011

popia and cheesecake

kadang2 duduk kat opis nih asyik nak mengunyah jer kan? tapi balik2 aku duk buat roti sapu kaya, roti sapu jem, roti cicah kopi. uissyhh, lapor plak sebut2 nih. TAPI apakata korang cuba benda lain plak. sihat pun sihat, syok pun yer. haa nih dia...aku nak promote popiah kawan aku...sambil menaip2 tuh, leh laa kunyah2. takpun leh order untuk raya. bosanla kan asyik biskut2 jer atas meja. kan kan kan?




RM28 = lebih kurang 1kg
inti serunding daging
rangup dan inti gemuk





haa nih lagi 1, cheesecake pun dia ada buat gak. katanya berat hampir 1 kg. ada a few choices...

Cheesecake normal & – RM30


Cheesecake oreo – RM33
Cheesecake Choc Chip & Fruit – RM35

murah kan kan kan? berbaloi2. eh, aku nih pun tak pernah rasa lagi tapi cheese cake never fails to make us smile kan?
interested?


calling2 jer si PUTRI 012-3058428


dah dah apa tunggu lagi...jom order...

No comments: