ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, August 11, 2011

girls will always be girls

this is before puasa. masa aku amik cuti konon semata2 nak kemas rumah. lepas mengadap mejalah (read:mendalah) nih for 2 hours membelek apa nak simpan, apa nak guna, apa nak buang, this is the results. to me nampak kemas tapi padat. ntah apa yang penuh2 meja tuh ntah. rasa nak buang tapi aku guna semuanya. sikit pun takde barang alan atas tuh.

from left dalam beg gold is tube make up : lipstik, mascara, concealer, eyeliner, lipliner. facial cotton, wipes, cotton buds. lotions, toners, makeup remover, moisturizers. dalam tube terbaring tuh bb creams. makeup pallete : eyeshadows, blushers, compact foundation. pastu bawah dia skin fixers : oxy10, blemish creams. perfumes. bracelet, watch, necklaces. boxes of brooches. tissue rolls and more brooches. bottom right corner is the uncategorized items : baby powder, deodorant, calamine lotion, branded shower gel, minyak2 angin/urut.



now you tell me apa yang boleh di let go? girls will always be girls, rite? and im enjoying every bit of it. and this little girl is enjoying it too...






and after alan said enuf of ariana's baju raya, i broke the promise by buying her this dress. RM39 jer kat ampang park ok. haruslaa mak sambar noks. (eh cam seseorang pulak) lagipun kalau ikut tagline mummy dia "tak pernah ada baju biru..." huhuhuhu...



another proof of girls will always be girls...after trying on her baju raya, she keep on admiring herself in the mirror. lol!



2 comments:

Zippit Zana said...

Budak ni mmg pelawak abis...

Zippit Zana said...

Lawak bebenor...