ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, March 21, 2011

azam tahun nih. azam ker?


wahh...ramai orang bersalin tahun nih. tengok blog sana sini ramai yang dapat baby baru. dalam family aku sendiri ada 2-3 orang. makcik aku bakal bersalin baby girl (yeay!) 1st april nih. scheduled for c-sec. alan's in law pun pregnant gak. bersalin october nih. my bff pun sama. seronok pegang baby kecik nih. tidooo jer. ringan pulak tuh. dukung lama2 pun takper. sanggup. ariana dah makin besar, nak dukung dari rumah turun ke parking pun kengkadang mengah. hehe. (tapi mummy tetap sayang yana) rasa macam nak baby jugaklaa. boleh tak? hehe.


eh, tanya korang pulak. tanya alan cukuplaa kan? oopppsss...kena tanya ariana jugak. taknak dia melanyak "adik" nanti. dulu sebelum kawin, can't imagine camna life after married. pastu bila dah berdua, can't imagine life with baby. now semua tuh dah harung, i think i can imagine camna life berempat pulak. ke tak sama? jaga malam dah pernah, sakit demam pun dah pernah, masuk hospital pun dah pernah, breastfeed pernah, formula feed pun sudah. ilmu bf pun rasanya Alhamdulillah dah tau. cuma tinggal nak praktikkan jer. n usaha. so, apalagi eh?


oh, contribution from mr hubby of cos. kalau tak, mana datang baby nyer kan? mana tau sempat kejar 2011 nih. dapat date 111111 pun best gak kan? eh, sempat ker?

No comments: