ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, March 24, 2011

I've been tagged!

hohoho. jakun sket coz tak pernah kena tag. tag yang dulu tuh sendiri buat (kesian!) tapi kali nih kak nur yang comel lote dah tag aku, so apalagi, sinsing lengan tuh. ayomat, geset, GO!

1) Do you think you are hot?

Although it is freezing like alaska in the office now, i do feel HOT because i wear a yellow outfit today, like a sun!


2) Upload the ID picture you're using now.

alaa, sorry can't do that. gambar dah takde. ntah mana campak.


3)Tell something about the pictures

kat rumah mak, kat bilik "girls". camwhoring tak hengat. belum kawin lagi masa tuh. tgh blajar lagi kot. kebetulan cahaya terang sangat kat tingkap so amik gambar pun feeling ala2 suci jer. pastu editlaa sket kasi nampak betul2 suci. hehehe


4) When was the last time you ate chicken?

hmmm...tak ingatla. asyik makan fish jer. weekend kot. haah, yelaa confirm. weekend. coz aku buat sup ayam untuk ariana.


5) Last song that you listen to?

Lagu "emang dasar" dalam keta otw hantar ariana ke bb sitter. now cant get it out from my head. dem!


6) Why did you do apart from trying to settle this tag?

key in drawdown (loan). sambil2 dia loading tuh....


7) What are your nicknames or other names?

Alin - tapi suka eja arlene for mat salleh effect. huargh3
Olin/akak - nih family/kazen/pak mak sedara/ nenek panggil coz aku cucu sulung!


8) Tag 8 persons -(1) eve (2) zana (3) sha (4) ina (5) zack (6) alynz (7) kak sha (8) soraya


9)Who is your no. 1

my superior woo...jangan memain


10)Write something about no. 5

my fren from matriks UUM. minah palapes nih dulu.


11)How about no. 4?

adik ipar. minah kepochi. hehe


12)Message for no. 6?

alynz, update arr blog ko. siikiiiit pun takpe.


13) Words of love for no. 2?

i love you till the end of time, sis!


14)Does no 7 and 8 has similarities?

yes, they share the blood. mother n doter.


15)Give 5 facts you know about No. 1 (tukar no boleh tak? takut bos aku marahla. aku nak buat no.2 laa)

1. satu2 nya adik bradik seibu sebapa ngan aku.
2. drama queen tapi sangat independent.
3. tak kedekut n sangat cepat bayar hutang even dia cuma ada 5 hengget jer dalam wallet (pastu pinjam balik. haha)
4. dah keje. dan keje kat kampeni yang sangat best. malas nak bagitau kat ner nanti orang kata aku eksyen.
5. single mingle lagi. so, jejaka2 sekalian, apalagi?



16)Feeling when doing this tag?

eksaited!


soalan2 lain malas nak sambung coz aku tak paham soalan. sekian. wassalam.

p/s : aku tak backlink ke taggers coz some of them create their blog for personal purpose. tapi korang leh teka diorang yang mana dari list blog i read tuh!

1 comment:

Nur a.k.a admansyah said...

WELL DONE!!!

Oleh krn ko excited... lenkali I'll give more challengging TAG lagi.... tungguuuuuuu!